Handyman ja logistiset tehtävät

Julkaistu 31.8.2022

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset handyman tehtävät, kuljetustehtävät kohteidemme välillä, tavaroiden ja kalusteiden siirrot ja asennukset kohteissamme sekä erilaiset näppäryyttä vaativat tehtävät kohteissamme.

Työn kuvaus:

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta erilaisista kädentaitoja vaativista asennus,- ja korjaustehtävistä esim. toimitilakalusteisiin liittyen, kuljetustehtävistä paketti,- ja/tai kuorma-autolla sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Suomenkielentaitosi on erinomainen ja hallitset myös englanninkielentaidon.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi kykyä kaupalliseen ajatteluun sekä asiakaspalveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on positiivinen asenne ja vahvat yhteistyötaidot, jotka tekevät sinusta erinomaisen tiimin jäsenen.

Tehtävä soveltuu erinomaisesti sinulle, joka arvostat sitä, että työpäivät koostuvat hyvin erilaisista työtehtävistä eri kohteissamme ja niiden välillä. Projekteista vastaava esimiehesi toimii tiiviissä yhteistyössä kanssasi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mukavan ja rennon työyhteisön, jossa saat olla oma itsesi. Tulet osaksi huippuporukkaa, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen sekä tuen päivittäiselle työllesi. Menestymällä työtehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansaintatasoosi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut kaikille työntekijöillemme esim. tukemalla julkista työmatkaliikkumista.

Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat pääosin arkisin klo 7:00-18:00 välille työajan ollessa 37,5 h/vko. Osa työtehtävistä on sellaisia, että ne vaativat työskentelyä iltaisin, jolloin työaikaasi voidaan soveltaa tarvittavilta osin.

Hae rohkeasti tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vaadittu kielitaito:

Suomi Erittäin hyvä

Englanti – Tyydyttävä

Työssä vaadittava ajokortti::

Henkilöauto (B)

Sijainti:

Helsinki, Espoo, Vantaa

Hakuaika päättyy:

30.9.2022

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla info@confide.fi

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Turkka Hagman, tiistaina ja torstaina klo 12-14, puh. 0400 807922.

Confide_vaaka_nega_500px-1-pe26plmsdkzybbznwq3mmdz0mwxwsmsgs3dpordb6y

Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
020 755 8740
info@confide.fi

Confide Toimitilapalvelut Oy © 2021.  Tietosuojaseloste