ASIAKASpalveluhenkilö AulapalvelUIHIN

Julkaistu 1.7.2022

Työn kuvaus:

Työtehtäviisi kuuluvat vieraiden vastaanottamisen lisäksi esim. puhelimella tapahtuva asiakaspalvelu, postitustehtävät sekä neuvottelutilojen käyttämiseen liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja englantia tarvitset myös tehtävissäsi. Katsomme myös eduksesi ruotsinkielen hallinnan ja B-ajokortin, jotka eivät kuitenkaan ole tehtävän edellytyksiä.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on positiivinen asenne ja vahvat yhteistyötaidot, jotka tekevät sinusta erinomaisen tiimin jäsenen. Tarjoamme sinulle vastuullisen, mukavan ja rennon työyhteisön, jossa saat olla oma itsesi. Tulet osaksi huippuporukkaa, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen sekä tuen päivittäiselle työllesi. Menestymällä työtehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansaintatasoosi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut kaikille työntekijöillemme. Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin klo 8:00-17:00 välille. Hae rohkeasti tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sijainti:

Helsinki, Espoo, Vantaa

Hakuaika päättyy:

31.7.2022

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla info@confide.fi

Tehtävästä lisätietoja antaa Turkka Hagman arkisin klo 13-15 puh. 040 080 7922

Confide_vaaka_nega_500px-1-pe26plmsdkzybbznwq3mmdz0mwxwsmsgs3dpordb6y

Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
020 755 8740
info@confide.fi

Confide Toimitilapalvelut Oy © 2021.  Tietosuojaseloste