Aulapalveluhenkilö (kokoaikainen)

Julkaistu 15.12.2021

Etsimme nyt tiimiimme uutta

AULAPALVEHENKILÖÄ

työskentelemään pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan asiakaskohteeseemme.  

Työtehtäviisi kuuluu vieraiden vastaanottaminen sekä muut asiakaspalvelutehtävät. Työhösi sisältyy myös esim. postitustehtäviä sekä neuvottelutilojen käyttämiseen liittyviä tehtäviä. Työ voi sisältää myös satunaista matkustamista eri kohteidemme välillä pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Työ edellyttää sinulta sujuvaa suomen,- ja englanninkielentaitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Katsomme eduksesi toisen kotimaisen kielen hallinnan ja B-ajokortin.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Sinulla on positiivinen asenne ja vahvat yhteistyötaidot, jotka tekevät sinusta erinomaisen tiimin jäsenen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mukavan ja rennon työyhteisön, jossa saat olla oma itsesi. Tulet osaksi huippuporukkaa, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen sekä tuen päivittäiselle työllesi. Menestymällä työtehtävässäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansaintatasoosi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut kaikille työntekijöillemme.

Työ on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin klo 8:00-17:00 välille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla info@confide.fi Tehtävästä lisätietoja antaa Heli Rainos arkisin klo 9-15 puh. 0400 138 698.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Confide_vaaka_nega_500px-1-pe26plmsdkzybbznwq3mmdz0mwxwsmsgs3dpordb6y

Kumpulantie 3, 00520 HELSINKI
020 755 8740
info@confide.fi

Confide Toimitilapalvelut Oy © 2021.  Tietosuojaseloste